Omgeving

Veel meer dan de prachtige Middenlandse Zee


Mil Palmeras

Mil Palmeras is allereerst een leuk kustdorpje met een mooi zandstrand. Een duizendtal oorspronkelijke bewoners houden het dorp altijd levendig. In alle seizoenen trekt Mil Palmeras, met de vele recente nieuwbouwwoningen en complexen, ook toeristen aan. Verwacht u aan een gezellige drukte, maar geen toeristische overrompeling. 

Je vindt er alles voor een zorgeloze vakantie. Leuke restaurantjes, een zeer volledige supermarkt achter de hoek, strandbars en -restaurants en ga zo maar door. 

Op korte afstand zijn er ook prachtige shoppingcentra met alle mogelijke merkwinkels, grotere supermarkten, enz. 

Op enkele kilometers afstand vind je verschillende golfparcours (Las Collinas, Villa Martin, Campoamor, etc. ) Aan het strand zijn er tal van watersportmogelijkheden en wellness-activiteiten. 

Murcia

Parel aan de rivier

Murcia is een leuk stadje dat zeker de omweg waard is. Mooie gebouwen, een prachtig theater, de kathedraal, leuke bars en restaurants of nog de promenade langs de rivier zullen je zeker bekoren.

Bezoek zeker eens deze website voor een leuk artikel over deze streek. https://www.spanjevandaag.com/14/03/2013/murcia-een-stuk-spanje-zonder-make-up-gewoon-lekker-puur/

Cartagena

Hoofdstad van de marine

Cartagena hebben wij leren kennen als een zeer mooie stad. De Spaanse marine heeft er een grote basis, midden in de stad, maar vooral de vele prachtige gebouwen en de historische site met prachtig amfitheater, zullen jullie weten te bekoren. De vele restaurants maken van Cartagena een uitstekende bestemming voor een avondje uit, dat je leuk kan combineren met een dagje shoppen.